Dobar dan, decoUredi

Opera mi se nešto ububičila, pa sam, kanda, dva puta postavio jedno isto. Molim one koji imaju moć a nisu Hi men da urede ako imaju volje, vremena i finansijskih mogućnosti. Ako treba. Ako ne treba, nikom ništa.

Dobar ti dan, Cap'neUredi

Pa gde si ti bio do sad? Taman smo mislili da nam nema mesta u Nedođiji! Samo ti piši, ima ko da sređuje! Kako si saznao za sajt? Rekla ti Milka Canić? Primaš točkove magnetne rezonatorske pozitro-galvanoide? Nebitno, nas drogiraju stalno pa nas ne zanima istorija. --Master 20:08, 13. april 2007. (EDT)

Šta da kažem, rešio sam da svetu otkrijem istinu, ma koliko da je strašna. A za sajt mi reče jedan čo'ek, o jednome čo'eku. Ne mogu ti reći koji je, odma' bi ga poznaa. Cap'n Nobeard 07:20, 14. april 2007. (EDT)

E da.Uredi

Videh sad da veruješ da će sajt rasti a i pitaš se da li se za ovo lupetanje može krivično odgovarati. Pa veruj mi da ne znam. Koje lupetanje? Ako nekakvog lupetanja uopšte bude, a vrlo je moguće, ne mogu nam ništa jer se ovo fizički čuva daleko od Nedođije, negde u Ameriki. I tužiće nekog desetog jer mi ne postojimo. Ili ako postojimo, to je volja svemoćnog točka! --Master 20:28, 13. april 2007. (EDT)

Odlično. Pošto je Kolumbo odavno mrtav, a radoznalih u Nedođiji nema, nemamo se čega bojati. Cap'n Nobeard 07:25, 14. april 2007. (EDT)

100-ti članakUredi

se napisao pa da proslavimo negde na glavnoj. Sami birate mesto i vreme. Obavesti svu decu. --Master 18:45, 16. april 2007. (EDT)

Još da napra nađem decu, i to je to. Nego, bavi li se još neko otk(r)ivanjem istine, ili ce samo nas dvojica zamlaćujemo trudimo? Cap'n Nobeard 06:49, 18. april 2007. (EDT)

Otkrivao je istinu Bratbratu ali je počeo da poprima odlike glupog kučeta (nema prste da bi pisao, a ni mozga). Ako se javi u međuvremenu to je od onih lekova što mu prepisao Lekar ali od toga samo lupa gluposti. Bilo je još ljudi, jedan je obećavao čitavu seriju Turbo folk dosijeja ali ga je izgleda progutao sistem. Ostali pokajnici su se uplašili Istine pa se vratili na Đavolu... A da damo oglas u novinama? Neciklopediji potrebni lovci na istinu! Ili, atraktivna plavuša, naša, povratnica iz Amerike, nije mnogo prešla, prva farba, bez gazde, sa upotrebom garaže, traži Istinu i sve one koji je znaju! Šifra Neciklopedija. Samo ne znam koje novine. --Master 16:53, 18. april 2007. (EDT)

Hm... Pa, mogle bi neke što su dobre za zavijanje jaja. Preko njih se lako dolazi do većeg broja ljudi. Ili, ako ne te, onda one što se kupuju na trafici, a nisu novine. Cap'n Nobeard 04:36, 19. april 2007. (EDT)

O zemljo Srbijo.. ne mož` čovek ni na pišanje da ode a da ga ne ogovaraju!:) Ajd sad lepo nek se javi od vas dvojice onaj ko mi je ukrao lekić? baš ste se rasprdeli od njega.. c c c Bratbratu 19:20, 23. april 2007. (UTC)

Bojana Lekić? Cap'n Nobeard 22:01, 23. april 2007. (UTC)

U vezi tvoje titule...Uredi

Ko sam ja da odlučujem o tvojoj tituli? Birokrata, Administrator, Master? Ništa od toga, a ni od tvoje titule. Ne može. Nek ti da Glupo Kuče!

Ja bih radije da mi da ta atraktivna plavuša Fala na promeni statusa. Cap'n Nobeard 04:40, 19. april 2007. (EDT)

Postao sam te birokratomUredi

Nema smisla da samo jedna osoba, par pacova i jedno glupo kuče imaju vrhunske privilegije. A ja ionako više nemam vremena za ovo. Za sve o birokratiranju pošalji poruku, rado ću pomoći. Moguć hot čet. Svi novi birokrate moraju da budu mudri i da ne prave od sajta sabirni centar. Ja se poluodjavljujem. --Master 22:59, 31. maj 2007. (UTC)

Pa, hvala. Valjda. Cap'n Nobeard 09:31, 17. jun 2007. (UTC)

Haz bien y no mires a quien.

Šta ti je?Uredi

Zašto brišeš neke slike?

Pozivnica za pridruživanje diskord serveruUredi

  Zdravo, Cap'n Nobeard.
Pozivamo vas da se pridružite diskord serveru. On služi da omogući lakšu komunikaciju i saradnju među neciklopedijancima.
Da biste se pridružili, kliknite ovde. Za više informacija, pogledajte Neciklopedija:Diskord.
Hvala!

Aleksandar () 22:31, 27. jun 2019. (UTC)

Pozivnica za NeTakmičenje 2019.Uredi

  Zdravo!
Želeli smo da Vam skrenemo pažnju da će 1. jula 2019. godine početi NeTakmičenje 2019. koje ima za cilj povećanje broja članaka na Neciklopediji. Ovom prilikom Vas pozivamo da učestvujete u njemu upišući se ovde.
Hvala!
Александар () 22:53, 27. јун 2019. (UTC)