Шаблон:НеВести — разлика између измена

(+)
 
(Није приказана једна међуизмена 11 корисника)
Ред 1: Ред 1:
 
<small>1. април 2021</small>
<small>25. јун 2008(не дајте да вас лажу бирократе, ово је 2008.)</small>
 
  +
*Хитна помоћ није успела да спаси ни једног админа Њикипедије после јучерашњег дебакла осим једног који је прешао на Нециклопедију. Њикипедија ће остати закључана у подруму Војислава Шешеља до даљњег.
*'''Америчко ђубре [[Мајкл Џексон]] црко је данас због срца (и треба маму му јебем).
 
  +
*'''Стокхолм''': Жељко Митровић је добио Нобелову награду за своја научна открића која ће помоћи борби против Конрад вируса.
 
  +
*Нециклопедија сада званично има 56 билијарди 128 милиона 402 хиљаде 223 корисника и постао је други најпосећенији сајт после [http://kekma.net kekma.net].
<small>06. Jaнyар 2008</small>
 
  +
*Чувена реликвија и поносна ознака нашег сајта, точак мудрости, биће пребаченa у дневну собу Александра Вучића.
*Директор и главни и одговорни уредник Гаспрома Змија Плискин одлучио је да прекине довод гаса планети Земљи...
 
  +
*'''Цеца''': Ја имам само једну кућу <s>од 900 милиона квадрата</s>, а Ђилас...
 
  +
*'''Александар Вучић''': Ова земља под овом владом остаће земља неспокојства и безакоња.
<small>25. јун 2008</small>
 
  +
*'''Откривамо''': Конрад вирус је дошао у Србију преко Драгана Ђиласа!
*'''Америчко ђубре [[Мајкл Џексон]] црко је данас због срца (и треба маму му јебем).'''
 
  +
*Новак Ђоковић је добио светски рекорд за највећи број освојених светских рекорда за највећи број освојених светских рекорда у тенису... а Ђилас...
 
  +
*Следеће Лото коло износи чак невероватних 150 динара.
<small>01. Jaнyар 2008</small>
 
*Неморални члан Јелена Тихи Убица је започео сређивање декадентног и спамомботовима поплављеног сајта.Избисао је сав спам и написао ваљане и богоугодне дефиниције, а затим се угушио у говнима.Ново поглавље и будућност за Нециклопедију, још када би било админа и модова да прате његов рад...
 
 
<small>31.Децембар 2008</small>
 
*[[Милка Цанић]] је проговорила у [[Muzička slagalica|Музичкој слагалици]], стојећи поред аутомобила уместо у својој столици.
 
Рекла је "''Добро вече и срећна вам Нова година''".
 
 
<small>28. Децембар 2008</small>
 
*[[Томислав Николић]] и званично се прикључио демократској странци иако нико није обавештен по речима [[Војислав Коштуницa|Војислава Коштунице]].
 
 
<small>12.Децембар 2008</small>
 
*На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
 
*Од 77 наших спортиста који су отпутовали, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тадића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.
 
Такође, на отварању и затварању церемоније, гледаоце је забављала Великомученица [[Цеца]].
 
 
<small>21.Новембар 2008</small>
 
*На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник [[Србија|Србијe]] добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре.
 
 
<small>18.Новембар 2008</small>
 
*Како је данас изјавио [[Борис Тадић]], главноначенлик ДС-а, Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено eвропским државама да у нас уложе све своје <s>пенетрацијалне</s> потенцијале. И паре.
 
*И даље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) [[Резолуција 1244х933]] се и даље не поштује.Из ЕУ и [[САД]] најављује да се до даљњег неће поштовати.
 
 
<small>17.Новембар 2008 2008</small><br>
 
*Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава [[Косово]].Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са [[Албанија|Албанијом]] и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?
 
 
   
   

Најновија измена на дан 20. јун 2021. у 12:54 ч.

1. април 2021

  • Хитна помоћ није успела да спаси ни једног админа Њикипедије после јучерашњег дебакла осим једног који је прешао на Нециклопедију. Њикипедија ће остати закључана у подруму Војислава Шешеља до даљњег.
  • Стокхолм: Жељко Митровић је добио Нобелову награду за своја научна открића која ће помоћи борби против Конрад вируса.
  • Нециклопедија сада званично има 56 билијарди 128 милиона 402 хиљаде 223 корисника и постао је други најпосећенији сајт после kekma.net.
  • Чувена реликвија и поносна ознака нашег сајта, точак мудрости, биће пребаченa у дневну собу Александра Вучића.
  • Цеца: Ја имам само једну кућу од 900 милиона квадрата, а Ђилас...
  • Александар Вучић: Ова земља под овом владом остаће земља неспокојства и безакоња.
  • Откривамо: Конрад вирус је дошао у Србију преко Драгана Ђиласа!
  • Новак Ђоковић је добио светски рекорд за највећи број освојених светских рекорда за највећи број освојених светских рекорда у тенису... а Ђилас...
  • Следеће Лото коло износи чак невероватних 150 динара.