Застава Америке

То је Северноамеричка земља у којој живе монструми, хамбургери и Шварценегер. Циљеви ове северноамеричке државе су већ пола века а и више следећи:

1.Убити Фидела Кастра

2.Уништити Русију

3.Уништити Кину и све остале комунистичке државе

4.Одузети Косово од Србије

5.Мекдоналдс заузима тржишта свих земаља

6.Уништавање Ал-Каиде и свих њених чланова (које они називају терористима) и њиховог вођу Бин Ладена

7.Хашим Тачи постаје сведок сарадник на свим суђењима Србима у Хагу

8.У Приштини се отвара улица Адма Јашарија.

Crveni krst.png Упомоћ!

Овом чланку и његовом едитору је потребна помоћ
Погледај сву помоћ која може бити од помоћи или једноставно помогни човеку.
Уклони овај шаблон ако си помогао.

Predsjednik drzave je Bil Gejc, glavni grad Menhetn, sluzbeni jezici : Meksicki, Kineski, Americki i Microsoft VBA. Himna Amerike je "Pit ..... i to je Amerika." Drzavni heroji su Keni i Kartman.

Америка је најбоља западна земља - ако тражите јефтин секс, дрогу и полне болести. У Америци живе углавном фенсери попут Ашера који 3пују да су звезде. У српским забавиштима има деце која боље бацају риме. Не заборавите - следећи пут кад одете у Америку сетите се да као и сваки Србин пишате са кипа слободе, покењате се у Хадсон и правите глупости. Авио карте по симболичној цени а ако немате кеш - ту је увек трговина белим робљем!

Америка,позната још и као пичка,Хрватска јој дође јетрва а Турска 100 еура.Неки од највећих идиота воде порекло из горе поменуте...Колевка сатанизма,сајентологије и других венеричних болести..Американци се поздрављају пенетрацијом банане у анус (по угледу на Хрвате)или наизменичним пишкењем у око полу-омамљеног мрмуљка. Основали расизам чије су прве жртве били црнци-сматра се да су белци били љубоморни на њихову величанствену пишу (једини разлог али довољан) Измислили су албино-дабрећи грип албино-дабар се добија када се дабар умочи у сперму[ [Категорија:Државе]]