Борис Тадић

Борис Тадић је тренутни власник Републике Србије и најопасније биће на планети Алфа Кентаури која је настањена микроорганизмима. Рођен је у Венецуели 1984. године под именом Алберто Горила, али су га сви пријатељи звали Борис, кад је узео женино презиме настао је Борис Тадић. Воли изласке, јетрену паштету и дуге шетње парком. Много је леп.

Ране годинеУреди

Не зна се много о његовом раном животу. Зна се да је похађао гимназију и касније је студирао на неком приватном факултету. Такође је провео 7 година у Шаолин храму где је био директор Центра за развој кунг-фу вештина.

 
Борис Тадић склапа уговор о увозу Кинеза.

Дивље године (2001–2006)Уреди

Многи биолози који прате живот Бориса Тадића сматрају да су ове године (2001, 2002, 2003, 2004, 2005 и 2006) најинтригантнији период његовог живота. Много ствари се догодило. Прво је Борис основао рок бенд звани Бисти Бојс. Бенд је постао славан када је Борис зубима откинуо главу живом петлу на једној свирци у школској сали у Новом Саду. Тај догађај је запамћен као „Покољ на дан заљубљених“ и још увек се обележава у руралнијим деловима Србије. У периоду дивљих година Борис је забележио и пар улога у филмовима: „Чаробњак из ЕУ-је“ и наставку Бонда „Никад не реци сутра опет дан заувек“. Борис је такође био номинован на додели Нобелове награде за мир због његових интензивних мировних преговора између поларних медведа и људи.

 
Борис од свог пријатеља тражи савет за Косово.

KаријераУреди

Борис Тадић има много успешних каријера глумца, манекена, улизице, демократе, демагога. Током краткотрајне глумачке каријере забележио је много улога на позоришту, филму и рекламама за улошке. Глума га није много занимала па је кренуо манекенским стопама. Због атлетски грађеног тела све светске агенције су се отимале о њега, исплаћујући му хонораре у драхмама. Каријера демократе му је донела председничку фотељу у којој се цео дан љуља и ретко кад излази из ње. У ретким тренутцима када није у фотељи, његова функција је да се појављује на ТВ станицама и новинама и да даје извештаје о великом напретку преговора са ЕУ, као и да макар једном дневно јавно осуди нечији напад на Србе или Србију. Борис је члан и врховни командант Демократске странке од 1990. Током своје успешне политичке каријере познат по својој истанчаној вештини изјављивања саучешћа породицама диктатора.

 
Борис одговара на незгодно питање из публике.

Лични животУреди

Говори енглески и француски и италијански језик и грчки језик и немачки језик и шпански језик и аргентински језик и бразилски језик, служи се хрватским језиком и бошњачким језиком и македонским језиком. На свим набројаним језицима зна да каже: "опростите", "извините", "урадићемо тако" и "најстроже осуђујем". Срећно је ожењен и има много деце која личе на њега. Диви се лику и делу Николе Тесле и има доказе да је са њим у крвној вези. Члан је ДС-а и библиотеке. У продавници испред зграде у којој живи узима хлеб на црту и неретко флертује са касирком Љиљаном. Књиге које је прочитао су Устав Србије од Слободана Милошевића, Корени од Алекса Халеја, Звукови поред пута, Сеобе, Генерација ИКС, а тренутно чита Хари Потер и ред феникса. Борис Тадић и Томислав Николић имају сина Бориса Николића који има пет година и управо је кренуо у школу. За нову годину дедамраз ће да му убије маму тату и тату. :)

 
Борис Тадић доказује да има много више заједничког са Николом Теслом осим првог слова у презимену.

ЗанимљивостиУреди

  • Председник Тадић је на недавном тесту интелигенције освојио седмо место од 130 испитаника у Вртићу Пчелица на Новом Београду.
  • Тајна Борисове лепоте крије се у боци.
  • Борис је паранормалан-Кад има пара онда је нормалан.

ЦитатиУреди

  • - Јел' сам ја сад председник или претседник? ( прва реченица на функцији )
  • - I am sorry - прва ( и једина ) реченица изговорена у посети САД
  • - Ich bin leid - прва реченица изговорена у посети Немачкој
  • - Из Ви НИТЕ - прва реченица изговорена у посети Кини
  • - Јеб' га, ба - прва реченица по доласку у Босну
  • - Извините за све расуте делове трактора које сте сакупљали - мало вербознија реченица по доласку у Хрватску