Шаблон:НеВести — разлика између измена

sexy but no
м (DEAR WIKIPEDIA READERS: This week we ask our readers to help us. To protect our independence, we’ll never run ads. We survive on donations averaging about $15. Now is the time we ask. If everyone reading this right now gave $3, our fundraiser would be done within an hour. Yep, that’s about the price of buying a programmer a coffee. We’re a small non-profit with costs of a top website: servers, staff and programs. Wikipedia is something special. It is like a library or a public park where we can)
(sexy but no)
ознака: поништење
<small>30 март 2021</small>
*Након скоро 6 година неактивности, наш спасицал Vucicfan123 је додао нову вест. Вест дана: Драган Ђилас о Нециклопедији, погледајте видео прилог: https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
<small>28 август 2013</small>
*Након десет година и којег месеца више свог постојања, Њикипедија на народном језику је тотално пошандрцала. До дотичног догађаја дошло је после вишенедељног општег вређања, по принципу свако свакога, што више то боље, те удри јаче манијаче, да би се убрзо затим одлучило да не би било згорег кад би се свима редом додела админ права. Тако је онда дошло и до масовног блокирања у свим могућим и немогућим смеровима: брљивци->блокирали -> адм брљивце, адм брљивци-> блокирали-> све брљивце, преостале адм брљивце, биро брљивце, надри шетаче, дугме брљивце, те кад су све њих завршили, онда су докусурили и буквално све ИП адресе, штеточине, и остале, елем ко год је у том моменту набасао. У току дана се дефинитовно више није знало ко пије, а ко унеређује и да ли неко зна да пише ћирилицу. До коначног решења дошло се тек након што су се чланови Њики једногласно, преко приватне поште и друштвених мрежа, један по један, изјаснили потврдно да цео комплет најгорих брљотина са Њики, али од А до Ш (а има их вала баш много, чак и кад се искључе слике без ауторских права), треба неизоставно пребацити на НеЊики, тј. на НеЕнциклопедију, како би макар заинтересовани брљивци могли слободно да наставе да их унеређују и допуњавају до краја, произвољним садржајем. У наредним недељама се очекују невиђени приливи изузетно гломазних писанија у стилу уби Боже, те позамашне количине вредних (дез)информација, а и општа навала нових брљиваца, заинтересованих за унеређивање ових страница. И бојимо се да ће тај тренд потрајати задуго.