Шаблон:НеВести — разлика између измена

10.556 бајтова уклоњено ,  20. јун 2021.
не ли га прећера мало
м (Slovo)
(не ли га прећера мало)
*Након прославе пунолетности Њикипедије, админи са дотичног сајта су одлучили да изненаде председника па су се обесили испред зграде председништва. Његова светост, председник Александар Вучић их је потом опсовао и најавио да ће због овог дебакла бити одложен кунг фу спектакл који се требао организовати у тој згради, познатији као и "UFC Politicians fight night", који се код нас назива и "заседање скупштине".
*'''Београдски зоолошки врт''': Данас у 14 часова иѕ Београдског зоолошког врта побегао министар одбране Александар Вулин. Грађани Београда су пријавили овај инцидент зоо хигијени која је успавала животињу. Министар се тренутно налази у дворишту ветерине Београд, неповређен, али му је окрњен мозак док се правио важан према друговима.
 
<small>28. август 2013</small>
*Након десет година и којег месеца више свог постојања, Њикипедија на народном језику је тотално пошандрцала. До дотичног догађаја дошло је после вишенедељног општег вређања, по принципу свако свакога, што више то боље, те удри јаче манијаче, да би се убрзо затим одлучило да не би било згорег кад би се свима редом додела админ права. Тако је онда дошло и до масовног блокирања у свим могућим и немогућим смеровима: брљивци->блокирали -> адм брљивце, адм брљивци-> блокирали-> све брљивце, преостале адм брљивце, биро брљивце, надри шетаче, дугме брљивце, те кад су све њих завршили, онда су докусурили и буквално све ИП адресе, штеточине, и остале, елем ко год је у том моменту набасао. У току дана се дефинитовно више није знало ко пије, а ко унеређује и да ли неко зна да пише ћирилицу. До коначног решења дошло се тек након што су се чланови Њики једногласно, преко приватне поште и друштвених мрежа, један по један, изјаснили потврдно да цео комплет најгорих брљотина са Њики, али од А до Ш (а има их вала баш много, чак и кад се искључе слике без ауторских права), треба неизоставно пребацити на НеЊики, тј. на НеЕнциклопедију, како би макар заинтересовани брљивци могли слободно да наставе да их унеређују и допуњавају до краја, произвољним садржајем. У наредним недељама се очекују невиђени приливи изузетно гломазних писанија у стилу уби Боже, те позамашне количине вредних (дез)информација, а и општа навала нових брљиваца, заинтересованих за унеређивање ових страница. И бојимо се да ће тај тренд потрајати задуго.
<small>06. јул 2012</small>
*'''Кембриџ''': Откривена и отклоњена грешка на синтетизеру гласа [[Стивен Хокинг|Стивена Хокинга]]. Чувени научник тврди да због обичног кратког споја практично двадесет година обмањује јавност сулудим “теоријама” о свемиру, као што су [[Црна Рупа|црне рупе]], али се ипак не каје с обзиром да је и поред очигледне грешке постао изузетно популаран и признат од стручне јавности. Такође додаје да је умеђувремену постао изузетно побожан, те изражава велику забринутост за физичаре који своја проучавања базирају на спорним теоријама јер ће, сигурно је, горети у [[пакао|паклу]]. Потврду за то је добио и од [[Бог]]а, кога лично познаје, и коме је читава фарса изузетно комична, и са [[хришћанство]]м му дефинитивно спада у омиљене.
 
<small>24. април 2011</small>
*[[СрБски С(с)тудент|Студент]] угледао [[Курац|пенис]] на TV1000. Све светске новинске агенције пренеле су ову радосну вест. Студент, који је желео да остане анониман, изјавио је да му је следећи подухват лишавање Нециклопедије лошег хумора, прогон и етничко чишћење [[Милка Цанић|Милке Цанић]] и рад на промицању коришћења [[плеоназам|плеоназама]] у комуникацији.
 
<small>23. април 2011</small>
*Вијест на Нециклопедији изазвала бурне реакције [[Људи са оперисаним смислом за хумор|вјерника]]. Ваш новинар признао грешку и овим путем се одлучио извинити увређеним читаоцима те обећао да ће од сад писати екавским наречјем.
 
<small>22. април 2011</small>
*У знак сећања на Велики петак, код мјесне цркве у [[Село код Станара|Љебу]] разапет шатор. Испод шатора се скупио велики број младих који су разговарали о [[Бог|религиозним темама]], [[шмокљани|оптималним алгоритмима за сортирање података]] и [[Алкохол|значењу живота]].
 
<small>19.јун 2010</small>
*[[Европска унија]] и [[НАТО пакт]] су данас одблокирали шенгенски безвезни режим за становнике Србије. Борис Тадић је честитао Вуку Јеремићу. Безвезни режим се односи на све грађане Србије који имају биоразградљиве пасоше, и не важи за становнике Косова и Метохије, Средњег Баната, Вождовца, Јагодине и Вуковара.
 
<small>06. јун 2010</small>
*Директор и главни и одговорни уредник Гаспрома Змија Плискин одлучио је да прекине довод гаса планети Земљи...
 
<small>31. јун 2010</small>
*[[Милка Цанић]] је проговорила у [[Muzička slagalica|Музичкој слагалици]], стојећи поред аутомобила уместо у својој столици.
Рекла је "''Добро вече и срећна вам Нова година''".
 
<small>28. јун 2010</small>
*[[Томислав Николић]] и званично се прикључио демократској странци иако нико није обавештен по речима [[Војислав Коштуницa|Војислава Коштунице]].
 
<small>12. јун 2010</small>
*На Олимпијским играма у Кини, данас су наши спортисти освојили 29-у златну медаљу!
*Од 77 наших спортиста који су отпутовали, сви који су до данас завршили такмичења у својим дисциплинама, њих 29, освојило је златне медаље. Сви они су на свечаном отварању игара угледали нашег вољеног председника који им је махао са висине. За остале наше спортисте који још нису освојили медаље, не зна се да ли су видели председника Тадића. Уколико су га спазили, сигурно ће и они освојити златне медаље. Сјај медаље директно зависи од дужине гледаља председника. Уколико неко и не освоји злато, вероватно није спазио председника.
Такође, на отварању и затварању церемоније, гледаоце је забављала Великомученица [[Цеца]].
 
<small>21. јун 2010</small>
*На ванредној седници Олимпијског комитета у Пекингу, одржаној по хитном поступку у 13 часова, одлучено је да председник [[Србија|Србијe]] добије златну медаљу у дисциплини дисциплиновања нације и због велике брзине завођења диктатуре.
 
<small>18.Новембар 2010</small>
*Како је данас изјавио [[Борис Тадић]], главноначенлик ДС-а, Уједињене Српске Земље примиће у своје чланство Европску унију. На тај начин биће омогућено eвропским државама да у нас уложе све своје <s>пенетрацијалне</s> потенцијале. И паре.
*И даље и поред Коштуницине кампање на мајспејсу о очувању Косова и поред свих акција Српске војске и полиције и демонстраната (поготово девојке из клипа Косово за патике) [[Резолуција 1244х933]] се и даље не поштује.Из ЕУ и [[САД]] најављује да се до даљњег неће поштовати.
 
<small>17.Мај 2010 2010</small><br>
*Од оца Сједињених Америчких Држава и Мајке Европске Уније рођена је противправна држава [[Косово]].Кум јој је Хавијер Солана а ускоро се спрема удаја са [[Албанија|Албанијом]] и очекује се дете коме ће бити дато име Велика Албанија.Свети Царе Лазаре зар ћеш допустити да се створи велика Албанија?